Tapper själ

Hej gott folk!
Det var ett bra tag sen nu ser jag. Men det är en tapper själ som verkar hoppas att jag ska uppdatera! Kul :) Så nu har jag väl lite tid över, haft det hela dagen för jag har inte gjort nånting vettigt, och det gör mig stressad. Har iaf nu på kvällen varit till Mora och först lämnat av Dixie hos pappa som ska vara hundvakt till 1 jan. Sen var vi förbi Lotta och gänget när de åt restaurang. Lotta fyller år idag! :) (Det är mammas bästa kompis). Sen var vi hem till morbror Lassä för lite fika. Han var dock ganska så slut, för han hade varit inne på akuten hela dagen och legat på dropp. Han har opererat brt tjocktarmen som tar upp vätskan i kroppen (biologi-lektion gratis, bra va?) så han har en påse i magen, men ibland blir han för uttorkad och behöver då ha dropp tills vätskebalansen är bra i kroppen igen. Stackaren :/ Men han verkade glad att vi kom förbi! :) Sedan åkte vi hem igen och nu sitter jag och Henrik i soffan med varsin dator i knät. Kvalitet-tid var det va? ;)
Hector är här också, och nu är han tamefan rund om magen!! Så nu ska det bli skärpning med hans matvanor (det har ju varit jul iofs då.. men iaf) och sedan ska det bli motionera av!

Ridningen har det blivit Viva som får motion av mig nu för tiden och som jag hoppar med. Det går grymt! Hade dock ingen bild på mig och henne på datorn. Så det får bli en på mig och Nero från i somras när vi var i Hofors på terrängträning för Ebba. Jag rider honom inte alls just nu, utan det är Emma M som har hand om honom.



Tentadag

Då var denna hemska marknadsföringstenta över, äntligen! Sitter i Åkerö och har ätit lite mat. Blev ingen lunch. Jag skulle tagit mammas bil hem från Borlänge. Men så nervös som jag var imorse var jag rädd att missa bussen och glömde helt bort bilnyckeln. Det kom jag på när jag såg bussen komma åkandes mot mig.. Lite försent att springa hem och hämta nyckeln trots att det är typ 50 m hem till mig och Henrik.

Så det var buss hem efter tentan, in och lämna av skolgrejerna, och ut till bussen igen och åka mot Borlänge. Sedan hem igen, men med bil :) Så här sitter jag nu och väntar på att Krister ska komma hem från jobbet och köra med släpet en sväng. Jag tänkte gå en sväng med Hector när maten har sjunkit. Men känner att jag kommer lätt kunna äta middag igen om några timmar. Mat är liiiiiivet!

Jag har tagit med mig externa redovisningsböckerna hit, men har helt enkelt inte orkat tagit tag i dem än. Tror jag ska göra det efter promenad. Behöver luft!

Hade sett fram emot min måndags-spinning. Men tyvär så var det (såklart!) fullbokat när jag och Henrik skulle boka det. De har ju börjat med att man bara kan boka 3 dygn innan passet. Det är nog för att folk inte ska boka på massa pass och sen avboka i sista minut. Då kan flera få vara med och träna. Så det är ju bra! Men jag vill ju fortsätta med min fina rutin ;) Får hoppas jag hinner komma ihåg att boka till nästa måndag! Imorgon blir det iaf fight it. Ska bli såååå sköööönt att träna. Älskar att bli trött och svettig. :D

Catch ya'll later! Ciao

Snöfri jul?

Nej, snö ska det allt vara när det är jul! Dessutom älskar både Hector och Henrik snön (av olika skäl:)) så jag kan ju faktiskt unna dem snön även om inte jag är något stort fan.. Men det blir ju faktiskt ljusare! Och det vill vi ha, ljus!
Var några dagar sedan sen senast (känner att jag alltid kommenterar att det var några dagar sedan jag skrev, haha) så vad har hänt?
Jag pluggar, pluggar, pluggar inför marknadsföringstentan på måndag. Gud hjälpe mig! Är så sketans nervös alltså. Men eftersom jag klarade ekonomistyrningstentan på precis poängen så känner jag att mirakel kan ske! Men just nu känns det ju lite mirakel-löst.. Men vi får se! Och det är ju inte mer än att man får göra en omtenta. Ska bli skönt att få tenta veckan avklarad iaf! Har tenta i extern redovisning på lördagen den 10e också. Alltså nästa lördag. Efter den tentan åker jag till Ludvika för att fira att tentorna är över med mina fina tjejor! :)

Just nu sitter jag i Västannor och försöker plugga. Tänkte gå igenom alla 77 pp-bilder som Lena lagt ut som dom viktigaste bilderna inför tentan. Hon hade en sammfattning på 244 bilder(!) men känner att jag satsar på de 77 istället. :p
Vad tror ni?

Om 1 timme är det jobb på arenan som gäller. Så ska utnyttja tiden väl nu!
Ciao!

RSS 2.0