Snö

Nu har första riktiga snön kommit, och jävla vilken "storm" det blev :p

Längtar till sommaren (redan!) http://www.youtube.com/watch?v=zTTBZivlq9E

Härliga fredag?

Hej på er people!
Jag har dragit på mig en förkylning, men jag känner mig MYCKET bättre än imorse. Det var t o m så Henrik sa åt mig att jag nog borde sova vidare när min klocka ringde. Jag kände efter och sov en timme till. Då ringde klockan på halv 8. dags att gå upp! Jag gick först ut med Hector, och efter morgonpromenaden så kände jag mig mycket piggare. Grymt skönt. Frukost till både mig och Hector för att jag sedan begav mig till frisören.
Så nu är jag nyklippt och nyfärgad, grymt nöjd! :) Andréa är så grym!

Just nu sitter jag i Åkerö och ska bli bjuden på lunch och vi ska skype-dejta med mamma som är i Kina! Men hon kommer hem imorgon :) Jag har skrivit ut alla domarmallar till fredagstävlingen i em. Ska bli kul, känner att jag behöver döma, så jag inte glömmer det!
Efter tävlingen ska jag hem till Lisa på lite tjej middag. Tror inte vi kommer dra någonstans, men Lisa sa att vi får se hur alla vill göra! Dessutom måste man ju faktiskt inte följa med ut om man inte vill och alla andra vill. Tänkte på min förkylning, det känns bra nu! Men ja, vi får se hur kvällen slutar! Även om vi drar ut ska jag ta det lugnt på drickfronten. Man måste vara rädd om sin kropp :)
Jag ska dessutom jobba imorgon på matchen så känns inge kul att vara trött och hängig när man ska jobba i ett högt tempo!

Nu är maten klar och mamma väntar!
Puss

Onsdag och rusk

Hej people.
Inatt har det varit lite sådär att sova, jag var riktigt trött igår kväll, har dragit på mig en förkylning tror jag. Så det var mest jobbigt att andas för att näsan var helt igen täppt.. Men jag kände mig ovanligt pigg när Henrik åkte till jobbet. Jag låg kvar och snosade till ungefär kvart över 7 då tyckte Hector det var dags för morgon-kissning och frukost. Såkilade ner, släppte ut honom och gjorde iordning hans mat. Sedan snarkade han i soffan en stund innan vi nu har gått en långpromenad på över 1 timme. Det var jätte skönt! Vi är båda trött i kropp och knopp tror jag. ;) Jag tränade inkallning och att "kurra-gömma" hela promenaden. Nu ligger en han vid mina fötter och är allmänt nöjd med livet tror jag :)

Jag ska ta och plugga nu en stund, få i mig lite lunch och sen är det gympa och hoppning på schemat. Ska försöka leta på några gamla tentor att göra nu!

Puss

Söndagsmys

Hej allihopa!
Nu var det ett bra tag sedan jag bloggade, men har inte känt att jag orkat göra det, och har väl haft lite skrivtorka fast jag har gjort massor! Men har nog känt att jag inte vill skriva då det dels har hänt samma saker kanske ;)

Jag pluggar och står i iaf. Klarade mina 2 första tentor i ekonomistyrning och organisationsteori på första försöket, vilket känns UNDERBART!!! Godkänt på seminariumet också, dubbel underbart! Nu är det 2 till tentor på gång. Marknadsföring och extern redovisning. Hoppas på 2 godkända tentor där också :) Vi har en gruppuppgift i marknadsföringen också. Den har vi inte börjat med ännu, men vi tänkte ta tag i den, jag och min gruppkompis. I externa redovisningen skulle vi få en uppgift utöver tentan också, men en lite mindre. Den skulle vi klara av på en dag max trodde våran lärare, vilket låter underbart! Dessutom skulle det vara så toppen om vi slipper sluttentan i alla 4 delkurser och att det bara är den slutliga stora uppgiften vi ska göra som behöver göras för hela kursen. Vi får hoppas!! :)

På ridfronten har det väl både hänt en del och inte. Jag fortsätter hoppa med Nero, det går vanligtvis bra och ibland mindre bra. Senast vi hoppade gick det väldigt bra iaf! Nöjd ryttare. I onsdags hoppade jag Viva som är Sandra Nordahls häst. Nero hade ingen sadel fick jag sms om samma dag så jag fick erbjudande av Sandra att hoppa Viva, vilket jag blev väldigt lycklig av att få göra. Skillnaden på henne och Nero är som natt och dag. Vilket ju naturligtvis är väldigt nyttigt för mig, att rida olika hästar (det är det ju såklart för vem som helst). Vi hoppade hinder på medellinjen både rakt, snett över och snett igenom. Hon är mycket mer självgående än Nero (dock kan man inte åka med som på ett tåg!!) men man behöver bara ge henne stöd så hon känner att man är med på noterna, inget gasande behövs, utan bara stödet så hoppar hon som en riktig pingla! UNDERBARA HÄST! Sara (ridskolechefen) tyckte att jag och Viva passar bra ihop, och så tycker även Sandra. (TACK snälla ni! <3) Jag brukar även få rida henne ute i skogen med Sandra då hon rider 2 hästar till: Älgen (Challe-brall) och Gullan (Britas häst). Jag har ju hoppat Viva på klubbens terrängbana för Ebba en gång i somras. Det var grymt roligt! Du har en fin häst Sandra! Tack för att jag får rida henne! <3

Idag satte jag och Henrik klockan på 8.00 och drog oss cirkus 20 min och sedan blev det frukost och häng i soffan. Vid kvart över 10 åkte vi mot Näs och hjälpte pappa att lasta frysboxen. (Hjälp så tomt det är i huset nu!) Ja, för er som inte vet det, så har pappa sålt huset i Näs. Josefin Holm och hennes Jesper Qvist har köpt det! Kul tycker jag, med folk man känner till. :) Hoppas att de får lika mycket glädje som jag har fått utav det i dessa år vi bott där!
Men ja, tillbaka till denna dag. Efter att vi hjälpt pappa så åkte vi till Västannor och här sitter jag fortfarande. Har pluggat marknadsföring några timmar nu och funderade på att plugga lite extern redovisning istället. Men fortsätter nog med marknadsföringen kvällen ut. Vi fick även en dundergod lunch här (får alltid god mat av Maja och Ove!). Middagen blir serverad i Åkerö kl 19. Undrar vad vi får för nå gott då då? :)

Nu ska jag återgå till pluggandet (om jag kan.. ZzzZzzz..) ;)
Pöss och Kräm

RSS 2.0