18 januari

Hej people.
Äntligen är höstterminen för skolan slut. Men vårterminen börjar igen nästa vecka på måndag. Bara att kämpa en termin till innan det blir sommar och jobb! Skönt med lite omväxkling. Dessutom ska jag få jobba med bästa kollegorna på Arenan, YEHA! :).
Ingen hoppning ikväll då underlaget på ridskolan har bytts ut och Sara var osäker på om de skulle hinna bli klara till våra hopplektioner, så vi får hoppa på söndag istället. Kl 12 ska jag och Viva hoppa:)

Igår var jag och Sandra ute på en skogstur, och tror både Challe och Viva var lyckliga upp över öronen att då ut ich galoppera för glatta livet! Dessutom tror jag en viss Sandra var minst lika lycklig hon ;) Det är så roligt när hon rider Challe, för så fort han börjar bocka och dra iväg, det enda hon gör är att skratta. Jag tänkte köra lite fint på att mjuka upp med lugn galopp och sedan övergå till lite snabbare, men nejdå. Här kör vi fullt ös medvetslös på en gång ;) Bus hästar! Dock så fick Challe sig en dänga på vänster bak av Viva då vi hade hoppat en stock och jag stannade och väntade, sen kom Challe och Sandra lite snabbare än jag hann reagera på, så Viva skickar iväg bakbenet som en jävla blixt och BANG så fick Challe sig en kyss.. :( Stackarn <3 Som tur var verkade han inte ett dugg bekymrad själv. Det blev en liten repa, men ingen större fara, och han blev inte halt. :)

Nu ska jag och Hector åka till Åkerö och lämna volvon för att bli upphämtade av Henrik. Därefter åker vi mot Borlänge och lämnar av Henrik vid tåget som rullar mot Götet. Det suger tycker jag! Men han är hemma på lördag igen. Jag kommer antagligen ha fullt upp iaf. (så jag inte märker att han är borta knappt, dock blir det ensamt att sova..) Men imorgon är det hemtenta HELA dagen (hela dygnet). Tentan öppnat 10.00 imorgon och stänger igen 10.00 på fredag. Så man har ett helt dygn på sig att skriva. Dock tror jag att jag ska ta och köra ett fight it pass med Sandra emellan som lite energi påfyllning. Funderar på att avboka Zumban ikväll. Känner mig inte hundra. Ingen feber som igår. Men det är nog mest att roliga veckan är påväg som spökar i vilket fall. Men även om det är det febern beror på ska man inte träna. Jag får prova på Zumban nästa vecka istället :)

Nu måste jag sticka! CIAO!

<3


Här kommer en bild på mig och Viva från i somras på terrängen. Jag sa ju att jag inte hade några bilder, men fick några av Sandra som var fotograf och filmare under passet. :) Video finns på facebook för den nyfikne och intresserade! :)

15 januari

Hej gott folk!
Måste bara inleda med att jag satt och läste det senaste inlägget jag skrev. Och jag undrar bara hur jag kunde stava så fenomenalt som ships? Hahaha. När jag läste meningen så blev jag så paff att det var ett s och inte ett c så jag blev tvungen att fundera vad som var fel till och med. :p Sådär, nu vet ni det också. Lite rolig fakta såhär på söndags em.
Vad har hänt sen senast då? Hoppningen har dragit igång igen. Och bästa Sandra lånar som vanligt ut sin pärla till mig. Och i onsdags gick jag prova på "lite höjder" med Viva. Det var en serie på medellinjen som gällde. Till höger om serien så var det 3 galoppbommar som var till för att känna och hitta rytmen i galoppen. Och till vänster var det en böjd ridväg med 2 räcken. så "snett igenom"-räcke-3 galopp-"snett igenom" ut mot långsidan igen-räcke. Serien i mitten var det trav in, studs, 1 galopp, hinder och avslut med en oxer. Och jag fick hoppa upp mot en 110-115 iaf. Super skoj! :) Enligt Sara var det den bästa träningen för mig och Viva hittills. Jätte kul o få sådan feedback! Man blir så glad att man gör något rätt! :)
TACK Sandra för att jag får rida din häst, PUSS<3

Igår var det jobb från 12.30 och jag stämplade ut runt 20.30. Kom hem och tog det lite lugnt, innan läggdags runt 12-slaget. Idag har det inte hänt så mycket mer än att jag har tagit en långpromenad med lilleman, ätit lunch i Västannor och ska väl försöka få lite plugg gjort nu kanske. Blir nog en sväng på gymet också. Måste få bort min träningsvärk i benen nu alltså!! Olivia skrattade åt mig på jobbet igår.. "du går ju för fan inte riktigt, HAHAHA!" Tack, jag vet! ;)

CIAO

2 januari

Aloha!
Sitter i soffan och degar med Dixie, hon kom hit igår! Hon är allt bra mysig alltså :) Snart kommer Hector också! Då ska jag ta en långpromenad med dem båda. Men sen åker Dixie hem på eftermiddagen. Så då blir det bara Hector som är här :)
Vårat nyår blev alldeles perfekt. Drog ut till Saras föräldrars "stuga" ute i Rog, utanför Bjursås. Vi anlände vid 4-5 på eftermiddagen och då bytte jag och och sminkade mig eftersom jag var för lat för att göra det innan vi åkte. :p Sen tog vi tjejor varsitt glas vin och grabbarna högg in på ölen. Vi satt bara och myste med lite ships och dipp och kollade bilder från Grekland när Sara, Stefan, Henrik och Kenneth var där. Jag vill också utomlands!!! :) Det fanns en del roliga bilder också ;) Effer lite roliga historier och massa skratt blev det dags för förrätten, den var grym! Snittar med parmaskinka, ost, sallad och bröd. MUMMA KARDEMUMMA! Sedan var grabbarna så duktiga och gjorde all varmrätt, grymma! :) Potatisgratäng, rostbiff och rödvinssås. Jag hade kunnat äta tills jag stupade, men efterrätten skulle ju få plats.. Cheesecake! Så det var inte alltför hemskt att lämna plats för den, för jag tog ju dessutom 2 bitar. ;)
12-slaget bjöd på lite "åska" för det var det enda man kunde se på himlen. Var så molnigt så man såg inte raketerna utan det blixtrade till lite på himlen. Men det var mysigt ändå. Efter 12 slaget totalt dog all min energi så jag blev nerbäddad, dock med kläderna på. Så ni kanske undrar hur mycket jag drack egentligen? Men jag lovar, det var inte drickan. Ni kan ju fråga min mor om när jag hamnar i detta "tillstånd". Haha. "När du väl blivit sådär trött, går det knappt att väcka liv i dig!" ;) Jag sov som en gudinna den natten!
Nyårsdagen skulle jag och Ingrid plugga tänkte vi, göra klart externa redovisnings-grejen. Men såklart ville ingenting fungera för oss så jag fick ladda hem det där jävla programmet när jag kom hem, då fungerade det klockrent.. Hmm.. :p Så Ingrid kommer hit imorgon så ska vi göra den innan jag sticker på massage till Leif. SOm han har varit saknat! JAG LÄNGTAR!!

Dags att fika lite, fast iofs är det snart lunch? Kanske tar något lite för jag är hungrig igen...
CIAO!

RSS 2.0