Long time no see

Passande rubrik, för det var ju väldigt längesen jag bloggade. Men har inte haft tid helt enkelt. Eller man kan alltid ta sig tid om man vill, men jag har väl inte haft lust att skriva och inte känt att jag har något speciellt att berätta.

Jag har klarat av min första tentaperiod iaf! Dock får vi se om det blir 1 eller 2 omtentor. 1 blir det garanterat iaf för jag kände inte alls att jag förstår ekonomistyrningen tillräckligt. Men förhoppningsvis klarade jag organisationsteorin. :)

Hoppningarna går bra med Nero. Ikväll ska vi inte hoppa. Jag ska hämta mamma på Arlanda, dessutom vet jag ju inte om Nero kommer ha någon sadel framöver, så får se om jag får rida ridskolehäst istället :) Det skulle vara kul det också, var längesen. Haha!
Gympa idag till kl 17, då ska Annica ta med tjejerna hem till sig och kika på tävlingen de tävlade i Östersund förra helgen. Jag ska skjutsa ett gäng brudar sen fick jag resten av timmen "ledigt". Då ska jag ta Hector på en promenad innan vi ska åka och hämta mamma på Arlanda. Sen ska han få middag innan vi åker också :) Kanske kika in hos Maja och Ove en sväng innan jag åker också? Får se, jag brukar försöka planera upp det bra, sedan blir det inte som jag tänkt mig. Haha :)

Imorgon är det skola och Bas 3. Sedan hoppas jag kunna hinna hjälpa till med Oves födelsedagstårta, han fyller år idag! :) Men nu tänkte jag åka och träna lite!

Ciao!

RSS 2.0